SJAU - University Of Sayyed Jamaleddin Asadabadi

آغاز به کار جشنواره غذاهای محلی و سنتی در دانشگاه



به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه، جشنواره غذاهای محلی و سنتی در لابی دانشگاه آغاز به کار کرد و آقای دکتر صادق خزل پور رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه از آن بازدید به عمل آوردند.

جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی روز دوشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ با استقبال دانشجویان و علاقه‌مندان به غذاهای بومی و محلی آغاز به کار نمود. در این جشنواره که به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در حال برگزاری است، ده‌ها نوع غذای بومی و محلی به همت دانشجویان از شهرهای مختلف کشور که در دانشگاه‌ سیدجمال الدین اسدآبادی مشغول به تحصیل هستند، در حال عرضه می باشد. در جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی بالغ بر ۱۰ تیم شرکت‌کننده با هم در حال رقابت هستند و حدود ۳۰ نوع غذا آماده شده و در معرض داوری قرار خواهند گرفت و مقرر شد به نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات جوایزی اهدا شود. هدف از برگزاری این جشنواره ارایه الگویی مؤثر برای عرضه توانمندی و خلاقیت های بانوان، ترویج تغذیه سالم، استفاده از غذاهای خانگی برای حفظ سلامت خانواده‌ها، احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است. بخش‌های داوری براساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی می باشد.

پایگاه اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی


 


Date: 2024/05/13 13:05 | Visits: 290 Visit




Comments



Send Comment