- خانه
- درباره دانشگاه
- حوزه ریاست
- معاونت ها
- دانشکده ها
- همایش ها
- مرکز نشر
- کمیته اخلاق در پژوهش
جشنواره غذاهای محلی و سنتی به مناسبت هفته خوابگاه ها به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی روز دوشنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه سال 1403 در دانشگاه برگزار می گردد. دانشجویان می توانند صنایع دستی شهرهای خود را در این نمایشگاه به نمایش بگذارند. هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی جامعه با اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک است.
روابط عمومی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی