- خانه
- درباره دانشگاه
- حوزه ریاست
- معاونت ها
- دانشکده ها
- همایش ها
- مرکز نشر
- کمیته اخلاق در پژوهش
آقای حسین ربیعی در این نشست ضمن تبریک تولد امام هادی(ع) و اعیاد قربان و غدیر بیان داشت: امام هادی (ع) دارای دو زیارت به نام های زیارت جامعه کبیره و زیارت غدیریه است و از این لحاظ نقش مهمی در معارف تشیع و به خصوص موضوع امامت و ولایت دارد. غدیر موضوع ولایت و رهبری را در دوران غیبت مشخص نموده است. ولایت لنگرگاه آرامش در کشور می باشد. شهادت آیت الله رئیسی و همراهان، شرایط خاصی را برای کشور به وجود آورد. با وجود این، وجود امام انقلاب و خیمه کشور و نعمت ولایت، آرامش را بر کشور حاکم کرد. تحلیل فضای مجازی بیانگر ناراحتی عمیق توأم با عقلانیت مردم از شهادت رئیس جمهور بود. ۱۴ میلیون نفر در شهرهای کشور در تشییع ایشان شرکت کردند. ۴۰ هزار کیلومتر سفر استانی، مهار کرونا و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها با تزریق ۸۰ میلیون دوز واکسن، انتقال آب از سد تالوار به همدان بعد از ۱۴ سال، افتتاح بزرگ ترین مجتمع آب شیرین کن فراساحلی جهان، از دستاوردهای ایشان بود. در کنار آن، مردمی بودن و اخلاقی مدار بودن و ایجاد همدلی در کشور از مهم ترین ویژگی های شخصیتی شهید رئیسی بود.
این وضعیت کشور را ملزم به برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری نمود. در این شرایط دشمن سه راهبرد دارد که مشتمل بر تشویق به عدم مشارکت مردم و مأیوس و ناامید کردن آنها؛ تخریب افراد موثر؛ تلاش برای تحمیل ضعیف ترین گزینه به مردم و نزدیک به غرب است. تمام کاندیداهای حاضر در انتخابات در دایره نظام قرار دارند و تمام سلایق و جریان های سیاسی در انتخابات حضور دارند.
سپس در پایان به بیان نظرسنحی ها و افکارسنجی های مختلف از منابع معتبر دانشگاهی پرداخت که نتایج حاکی از مشارکت مناسب مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می باشد. عملکرد، برنامه و همکاران و کارگزاران کاندیدها مهم ترین معیارهایی است که برای انتخاب اصلح باید در نظر گرفت. در نهایت حاضران به پرسش و پاسخ پرداختند.
پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی