دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

برگزاری نشست بصیرت افزایی انقلاب اسلامی و انتخابات پرشور



به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه، نشست بصیرت افزایی انقلاب اسلامی و انتخابات پرشور با حضور آقای دکتر مرتضی قائمی و به همت بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد.

به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و انتخابات پیش روی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، نشست بصیرت افزایی انقلاب اسلامی و انتخابات پرشور به همت بسیج اساتید روز سه شنبه مورخ 16 بهمن ماه سال جاری در سالن جلسات شهید سلیمانی دانشگاه برگزار شد. مدرس این نشست، آقای دکتر مرتضی قائمی عضو هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا بود. ایشان در ابتدا به دو خط فکری پرداختند که از دوره مشروطیت تاکنون در کشور وجود دارد. خط فکری نخست، طرفدار توسعه به شرط وابستگی به قدرت های جهانی و جهان غرب است که از جمله نمایندگان آن می توان به آخوندزاده و ملکم خان و ... اشاره نمود. این خط فکری اعتقادی به ظرفیت ها و توانمندی های داخلی ندارند و معتقدند که صرفا از طریق وابستگی می توان به توسعه رسید. نمود این تفکر در دوران حکومت 50 ساله پهلوی بروز کرد که سفارت خانه های خارجی مدیر ایران بودند و هدف غرب در این دوره بر غیرت زدایی و شجاعت زادایی ایرانیان متمرکز بود. البته امروز نیز از طریق رسانه و فضای مجازی، کماکان بر این موضوع اصرار دارند. خط فکری دوم، به دنبال توسعه کشور بدون وابستگی به قدرت های استکباری و جهان غرب هستند. آنها بر این باورند که جوانان و ظریفت داخلی توان و قدرت پیشبرد توسعه کشور به بهترین شکل ممکن را دارد. در واقع آنها به این اصل معتقدند که " ما می توانیم". از جمله نمایندگان این خط فکری می توان به شیخ فضل‌الله نوری اشاره نمود.
سپس ایشان به دستاوردها و پیشرفت های کشور در دوران انقلاب اسلامی پرداختند که شعار " ما می توانیم" را تحقق بخشید. در این راستا به پیشرفت های صورت گرفته و مصادیق آن در حوزه پیشرفت های علمی و تولید علم، پزشکی و جراحی های خاص، گردشگری سلامت، نظامی، قدرت نرم و نفوذ روزافزون ایران در منطقه غرب آسیا، تربیت نیروی متخصص، پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا، رویان و ... اشاره نمودند. ایشان وجود دو عامل اساسی در کشور را ضامن امنیت و آسایش آن دانستند: "جوانان مومن و سلاح های قدرتمند". در حقیقت این دو نمایان ساز امنیت و پیشرفت ایران اسلامی هستند. سپس به موضوع روز یعنی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، پرداختند. در این راستا بیان داشتند: یکی از مهم ترین برنامه های دشمن جهت اخلال در روند توسعه و پیشرفت کشور، دلسرد کردن مردم به انتخابات و کاهش مشارکت مردم است که هدف اصلی آنها تضعیف ایران و ایرانی است. وحدت، جلوگیری از دوقطبی ها و انسجام ملی از مهم ترین پیش شرط های قدرت در شرایط حال حاضر کشور است. در انتخابات باید یکپارچه از منافع ملی کشور دفاع کنیم و با حضور حداکثری خود، زمینه را برای پیشرفت کشور و فائق آمدن بر هرگونه مشکل، فراهم سازیم.

 


تاریخ: ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ ۱۵:۱۱ | دفعات بازدید: ۴۶۳ بازدید




نظرات



ثبت نظر