دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

رونمایی از مستند



به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مهم روز سه شنبه ششم مهر ماه سال جاری و در هفتمین روز از هفته دفاع مقدس در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان، با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستان صورت پذیرفت.

دبیرخانه تولید محتوای کنگره ۸۰۰۰ هزار  شهید استان همدان (دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی) از مستند "از خشت تا بهشت " بر اساس طرحی از دکتر حسین مرادی مخلص؛ رییس دانشگاه، که به روایتی از زندگی برادران شهید "لطفعلی و عباسعلی جمور" شهیدان شاخص امسال شهرستان اسدآباد می پردازد رونمایی کرد.

در ابتدای این مراسم، مهندس کتابی؛ فرماندار اسدآباد ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و مدعوین، با اشاره به اینکه هفته دفاع مقدس از درخشان‌ترین  و بی‌بدیل‌ترین نقاط ارزشمند در ۴۲ سال عمر  پرارزش تاریخ  انقلاب اسلامی ایران به‌شمار می‌رود و هشت سال دفاع مقدس نقطه اوج ایثار و شهادت ایران اسلامی است، افزود: فرهنگ ایثار و شهادت و ارزش‌های دوران دفاع مقدس را باید با انتقال به جوانان حفظ کرد. وی با اشاره به برگزاری کنگره۸۰۰۰ هزار  شهید استان همدان در سال ۱۴۰۲،  اضافه کرد: دبیرخانه تولید محتوا این این کنگره دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی بوده که از هم اکنون اقدامات خود برای تولید محتوا در کنگره را آغاز کرده است.

کتابی همچنین با بیان اینکه دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی یکی از ظرفیت های ارزشمند شهرستان می باشد که در جنبه ها مختلف من جمله مسائل فرهنگی و اجتماعی ایفای نقش می کند بیان داشت این دانشگاه مجموعه مفاخر چهار اثر ماندگار با موضوع شهدای اسدآباد را در دست اجرا دارد و اظهار کرد: شهدای قراویز، شهدای شنام، شهدای شاخص امسال اسدآباد و نیز زندگینامه شهید محمد رسول رضایی؛ دانش‌آموز شهید ۱۳ساله اسدآبادی مجموعه مفاخر ماندگار در دست انجام این دانشگاه  به شمار می رود.

در ادامه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان ضمن تقدیر از اقدام شایسته دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی در نقش آفرینی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: غم و غصه شهدا را خوردن خوب است و حال ما را تغییر می‌دهد اما باید به سمت گفتمان‌سازی جریان انقلاب برویم. سردار مهدی ظفری با بیان اینکه  هر کس در جایگاه خود می‌تواند نقش شهید سردار "سلیمانی" و نقش شهدا را اجرا کند به شرطی که همت داشته باشد، افزود: هنوز وارد گفتمان‌سازی جریان انقلاب نشده‌ایم و همچنان در حوزه تبلیغ و شعار هستیم و با شعار  در تلاشیم وضعیت موجود را حفظ کنیم باید حوزه گفتمان‌سازی جریان انقلاب و مراتب آن در سطح دانشگاه‌ها تبیین شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نباید خود را درگیر بحث‌های حزبی ،جناحی و گروهی و جریانات کرد و این امر مهم به عنوان یک اندیشه مغفول مانده است، افزود: نباید خود را کوچک کرده و زیر چتر گروه‌ها و جناح‌ها و حزب‌ها قرار گرفت چرا که حزب حتی اگر حزب اسلامی باشد هیچ‌گاه به دنبال حفظ آدم‌های جامعه نبوده و همواره به دنبال حذف است و به جز خود کسی را نمی‌بیند .

سپس از مستند "از خشت تا بهشت " روایتی از زندگی برادران شهید "لطفعلی و عباسعلی جمور" شهیدان شاخص امسال شهرستان اسدآباد رونمایی شد.

در ادامه جانشین معاونت تحقیقاتی ستاد کل نیروهای مسلح کشور با بیان اینکه ایجاد آبادانی، معیشت و زندگی آرام از جمله اهداف حداقلی انقلاب اسلامی است، گفت:  نگرش ما حکومت جهانی امام زمان است و باید اقتدار را برای زمینه ظهور فراهم کنیم و تنها با دعای فرج تکلیف ما تمام نمی‌شود. سردار محمد عزیزی دلشاد اظهارکرد: قدرت و اقتداری را که شهیدان پی‌ریزی کردند، باید ادامه دهیم و سبک زندگی شهدا را رعایت کنیم ضمن اینکه بخش مهمی از سبک شهیدان آن بود که منافع فردی و زندگی شخصی را خود را در زندگی فدای آرمان‌های بزرگ اسلام کردند.

وی با تأکید بر اینکه هر جا کار نظام پیش می‌رود همرزمان شهدا و فرهنگ شهدا در پیشبرد این کارها نقش مؤثری دارد، خاطرنشان کرد: پرتگاه‌ها و کوره راه‌های بسیاری را در طول انقلاب با موفقیت پشت سر گذاشته‌ایم و قاعده عمده پیشرفت امور انقلاب این‌گونه بوده که هرگاه با شرایط چالش خطرناک مواجه شده‌ایم و از این چالش‌ها بیرون آمدیم چند تراز بالاتر رفته‌ایم و پیشرفت دو چندان داشته‌ایم و بعد از دفاع مقدس پیشرفت انقلاب اسلامی بر همگان مشخص شد.

وی همچنین با اشاره به اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران با خلق دستاوردها و تسلیحات و جنگ‌افزارهای مورد نیاز، تصریح کرد: قدرت دارای مؤلفه‌هایی بوده که یکی از مؤلفه‌های آن سخت افزار و جنگ‌افزارها بوده که در این زمینه برای قدرت هر کشور  باید این مؤلفه‌ها آماده شود و این خط سیر در انقلاب اسلامی آماده شده به نحوی که  حتی موجب تحسین دشمنان ایران اسلامی شده است.

سردار عزیزی دلشاد افزود: جمهوری اسلامی به صورت مستقل توانسته است تمام زنجیره‌های فضایی بومی را به دست آورد و این احساس اعتماد به نفس را با رهبری ولایت به دست آورده است.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر از خانواده های این شهیدان جلیل القدر تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ شهیدان پاسدار جمور به عنوان دو برادر در عملیات‌های گوناگون شرکت داشتند و در کنار هم بودند تا اینکه سرانجام در تاریخ ۲۶ دی ماه ۶۵ در شلمچه عملیات کربلای۵ به درجه رفیع شهادت نائل شدند.شهیدان جمور هم در پشتیبانی و هم در عملیات‌های گوناگون شجاعانه و به عنوان گروهان خط‌شکن پیشرو بودند.


تاریخ: ۱۴۰۰/۰۷/۰۶ ۱۶:۰۷ | دفعات بازدید: ۲۱۷۶ بازدید

برچسب ها: -



نظرات



ثبت نظر