دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

سخنرانی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان همدان به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز جمعه اسدآباد



به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، آقای دکتر موسی اعظمی رئیس بنیاد نخبگان استان همدان به مناسبت روز ملی بسیج اساتید به عنوان سخنران پیش از خطبه نماز جمعه اسدآباد به ایراد سخنرانی پرداخت.

آقای دکتر موسی اعظمی در این سخنرانی که روز جمعه مورخ یکم تیرماه سال ۱۴۰۳ صورت پذیرفت، به بیان ویژگی های شخصیتی شهید چمران و رسالت اساتید بسیجی در زمان حال پرداخت. در این راستا بیان داشت: رسالت اساتید بسیجی تولید علم نافع همانند کاری است که شهید آشتیانی با موسسه رویان انجام داد. اگر امروز جایگاه پانزدهم در تولید علم داریم به خاطر وجود ۵۵ هزار اساتید بسیجی در کشور است که به حل مشکلات مردم در قالب کارهای جهادی ، علمی، پژوهشی و مدیریتی می پردازند.
سپس به موضوع روز یعنی انتخابات پرداخت و مشارکت حداکثری و انتخابات پرشور را نیاز اصلی کشور دانست. تشویق و ترغیب مردم به مشارکت از مهم ترین نقش های است که اساتید بسیجی باید با حداکثر تون برای تحقق آن بکوشند. در کنار آن باید فردی اصلح انتخاب کنیم که به رویکرد انقلاب اعتقاد داشته باشد و مسیر فعلی رئیس جمهور شهید خدمت را تداوم بخشد. شاخص ها، معیارها و ویژگی های انتخاب اصلح برای مردم مشخص است. شخصی که پرتلاش و اهل سازندگی و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی باشد. فردی که باید شبانه روز برای کشور و مردم خود را وقف کند.
سپس به بیان آمارهایی از پیشرفت کشور در دولت سیزدهم پرداخت: حذف ارز ترجیحی در راستای تحقق عدالت اجتماعی و حذف رانت از کشور بود که عده ای از آن استفاده می کردند. صادرات امروز کشور با وجود تحریم ها بیش از ۶۰ میلیارد دلار است. عضویت در پیمان های بریکس و شانگهای از دستاوردهای مهم دولت بود که در راستای خنثی سازی تحریم بود. مجلس ۶ هزار سوال از کابینه ایشان داشت که مجلس تنها راجع به ۹ سوال قانع نشد. در مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی نداشت و فساد در کشور کاهش پیدا کرد. تنش زدایی از همسایگان را به خوبی انجام داد و روابط سازنده با عربستان و مصر در این راستا بود. تورم ۶۰ درصدی دولت دوازدهم را به ۳۰ درصد رساند. مسکن، خودرو و سایر اقلام به ثبات نسبی رسیده اند و رشد تورمی آنها کاهش یافته است. رشد نقدینگی به طور شایان توجهی کنترل و کاهش پیدا کرده است. بیکاری کاهش پیدا کرده است که از طریق احیای کارگاه ها و کارخانه ها و توسعه شغلی صورت گرفت و ۶۴ هزار فرصت شغلی در این حوزه ایجاد شد. تقویت و توسعه شرکت های دانش بنیان، اجرای طرح رتبه بندی معلمان، افتتاح بیمارستان ها و توسعه زیرساخت ها از دیگر کارهایی بود که در دولت شهید رئیسی انجام پذیرفت.
پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی







تاریخ: ۱۴۰۳/۰۴/۰۱ ۱۶:۰۴ | دفعات بازدید: ۲۱۷ بازدید




نظرات



ثبت نظر