- خانه
- درباره دانشگاه
- حوزه ریاست
- معاونت ها
- دانشکده ها
- همایش ها
- مرکز نشر
- کمیته اخلاق در پژوهش
تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی و فرماندهی انتظامی استان همدان به امضای طرفین رسید. این تفاهم نامه با حضور آقای دکتر صادق خزل پور رئیس دانشگاه، سردا امیری لرگانی فرماندهی انتظامی استان همدان، سرهنگ حاجی زاده، مسئول دفتر تحقیقات کاربردی فرمانده انتظامی استان همدان، دکتر علیرضا نوروزی شرف معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر حافظ مهدنژاد رئیس حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل و دکتر احمد سام دلیری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه و سرگرد امین هجرانی مدیر اجرایی مطالعات فرهنگی پلیس در روز دوشنبه مورخ 20 آذر ماه سال جاری در محل فرماندهی نیروی انتظامی به امضای طرفین رسید.
در ابتدای این جلسه، آقای دکتر صادق خزل پور رئیس دانشگاه بیان داشتند هدف از امضای این تفاهم نامه تعامل و همکاری بین دانشگاه و نیروی انتظامی استان همدان جهت استفاده از توانایی های علمی اعضای هیأت علمی دانشگاه و توسعه همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و کاربردی، نشست های دانش افزایی در حوزه فضای مجازی و مدیریت آن، همکاری با نشریه مطالعات فرهنگی پلیس ، پروژه های کسری خدمت و در نهایت برطرف نمودن نیازهای متقابل می باشد.
سپس سرتيپ دوم دکتر سلمان امیری لرگانی فرماندهی انتظامی استان همدان اظهار داشتند دغدغه امروز نیروی انتظامی، تضمین امنیت عمومی و امنیت اجتماعی و مشارکت در امنیت کشور است. بنابراین، نیروی انتظامی جهت ارتقای امنیت، نیازمند بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی دانشگاه می باشد. از این رو، ارتباط مجموعه نیروی انتظامی با مجموعه علوم در سال های اخیر شدت گرفته است. چنان چه نیروی انتظامی همگام با سایر نهادهای تخصصی در حوزه ارتقای کیفیت نیروی انسانی و کاربست فناوری ها در امنیت، پیشرفت کرده است. سپس ایشان به ارایه توصیه های ارزشمندی برای دانشگاه پرداختند: 1) روی هویت ایرانی-اسلامی، هویت ملی، هویت دینی و مذهبی دانشجویان به شدت کار کنید. در این راستا، به آیه شریفه 13 سوره حجرات اشاره داشتند: " اى مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ها و قبیله ها قراردادیم تا یکدیگر را بشناسید". بنابراین، اعضای هیات علمی دانشگاه ها باید در راستای تقویت عرق ملی روزافزون دانشجویان به کشور و نظام و نمادهای آن، کوشش نمایند. 2) توجه جدی به آسیب های اجتماعی: دشمن با برنامه و هدف از پیش تعیین شده به دنبال توزیع مواد مخدر و ترویج آسیب های اجتماعی در متن دانشگاه ها است. از این رو، باید با برنامه ریزی و آگاهی بخشی در مقابل این موضوع مهم ایستاد. همینطور دشمن با افکار، افراد و نظم مشخصی، در موضوع عفاف و حجاب به دنبال بی عفتی و ولنگاری در کشور است که باید با بصیرت افزایی دانشجویان، با این توطئه، مقابله جدی نمود. 3) سواد رسانه ای: باید با برگزاری کارگاه های مختلف و بهره گیری از کارشناسان خبره دانشگاه ها و متخصصان پلیس فتا، سواد رسانه ای دانشجویان و اعضای هیأت علمی را افزایش دهیم. 4) بهره گیری از امتیازهایی اختصاص یافته برای نخبگان نظیر طرح کسر خدمت و جایگزینی خدمت برای دانشجویان نخبه، ارتقای رتبه نشریه مطالعات فرهنگی پلیس، توسعه مطالعات هوش مصنوعی در پلیس و بهره گیری از ظرفیت های اعضای هیآت علمی، انجام پژوهش های کاربردی و بهره گیری از اسایتد متخصص در زمینه آسیب های اجتماعی.
مهم ترین زمینه های همکاری و تعهدات مشترک در این تفاهم نامه عبارت اند از:
1- همکاری مشترک در برگزاری میزگردهای علمی، نشستها و کنفرانس¬های علمی.
2- همکاری در زمینه اطلاع¬رسانی درباره موضوعات علمی- پژوهشی طرفین شیوه¬نامه در نظر گرفته شود.
3- همکاری در زمینه چاپ و انتشار نشریه های علمی طرفین.
4- بهره مندی از تخصص اساتيد در شورای پژوهشی، اتاقهای اندیشه ورزی، میز گردها و کارگاه های آموزشي.
5- همکاری در زمینه طراحی و اجرای طرح های پژوهشی کاربردی مشترک.
6- همکاری مشترک در برگزاری نمایشگاه های علمی.
7- فراهم نمودن امکان استفاده از کتابخانه برای پژوهشگران طرفین.
8- همکاری مشترک در برگزاری همایش های علمی مرتبط با حوزه مطالعاتی طرفین.
9- تألیف کتب مشترک.
10- ترجمه متون.
11- همکاری در زمینه انتخاب موضوع پایان نامه تحصیلی و رساله دکتری مرتبط با مسائل انتظامی و نظارت بر پایاننامه ها و استفاده از حقوق مادی و معنوی اثر به صورت مشترک.