دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

برگزاری نشست بصیرت افزایی و سرداران مقاومت



به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه، به مناسبت هفته بصیرت و مقاومت نشست معرفت افزایی با عنوان " بصیرت افزایی و سرداران مقاومت " و با حضور مهدی قاسمی و به همت بسیج اساتید برگزار گردید. به مناسبت هفته بصیرت و مقاومت و بزرگداشت سالروز حماسی 9 دی، نشست معرفت افزایی با عنوان " بصیرت افزایی و سرداران مقاومت " به همت بسیج اساتید برگزار گردید. این نشست با حضور اعضای ریاست دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، اعضای هیات علمی و یاوران علنی روز یکشنبه مورخ 10 دی ماه سال جاری در سالن جلسات شهید سلیمانی تشکیل گردید.

سخنران این نشست مهدی قاسمی ( تحلیل گر مسائل سیاسی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان) بود. ایشان در ابتدای این نشست به تعریف و اهیمت بصیرت پرداختند. بصیرت یعنی فهم به موقع و عمل به موقع. بصیرت یعنی پیروی و عمل به رهنمودهای نایب امام زمان در عصر حاضر یعنی امام خامنه ای(مد ظله العالی). به فرموده حضرت علی علیه السلام: "کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود، بخوابد با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد". در تاریخ ایران و اسلام، هر جایی که بصیرت نبوده است، فاجعه اتفاق افتاده است. در این راستا به صورت مصداقی به نمونه های عدم بصیرت یعنی داعش در عصر حاضر اشاره کردند که به مثابه خوارج عصر ما و سگ های جهنم هستند.
سپس به تبیین وقایع فتنه سال 1388 به عنوان یکی از پیچیده‎ترین و مدرن‎ترین تهدیدات علیه کشور پرداختند که همراه با راهبردهایی نظیر تردیدافکنی، اختلاف افکنی و عدم بصیرت برخی شخصیت های سیاسی بوده است. چنان چه فتنه هشت ماهه سال 1388 به اندازه هشت سال دفاع مقدس برای نظام هزینه داشت. با وجود این، عقبه مردمی نظام، رهنمودهای روشنگرانه و حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب در تبیین ابعاد فتنه، دعوت خواص جامعه به جدا شدن از صف دشمن و ایستادگی در برابر ابطال انتخابات به کمک کشور آمد و از این گردنه به سلامت عبور کرد. مردم متدین، باشرف، بافرهنگ و مهربان ایران با مشاهده رفتار فتنه گران مبنی بر هتک حرمت به عاشورا، متوجه شدند که هدف فتنه گران اعتقادات آنها است. بنابراین، با حضور خودجوش و حماسی خود به میدان آمدند و بساط فتنه گران را جمع کردند.
در پایان به آگاهی و بصیرت مردم همدان در این واقعه تاریخی اشاره کردند که در سه حوزه پیشتازی و افتخارآفرینی کرده است: نخست، ۷ دی ماه سال 1388، یادآور پیشگامی مردم همدان در محکومیت سران فتنه‌ و هتاکان است. چرا که تجمع مردم همدان در آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) به عنوان نخستین حرکت انقلابی و مردمی خودجوش پس از اهانت فتنه‌گران به مقدسات دینی در عاشورای 1388 به شمار می آید. دوم، نقش بی بدیل سردار سرلشکر شهید حاج حسین همدانی در مدیریت فتنه در مرکز کشور بود که با کم ترین هزینه ممکن این فتنه پیچیده را در تهران مدیریت نمودند. سوم، نقش مرجیعت و به خصوص حضرت آیت الله نوری همدانی است که نقش بسزایی در دفع فتنه سال 88 و دفاع از رهبر معظم انقلاب داشت. در این راستا به جمله ماندگاری از معظم له در خصوص مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) اشاره نمودند: " امام ما (خامنه ای) کوثر است دشمن او ابتر است ".

 


تاریخ: ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ ۱۵:۱۰ | دفعات بازدید: ۵۷۷ بازدید




نظرات



ثبت نظر