- خانه
- درباره دانشگاه
- حوزه ریاست
- معاونت ها
- دانشکده ها
- همایش ها
- مرکز نشر
- کمیته اخلاق در پژوهش
نشست مشترک حوزه و دانشگاه به مناسبت " هفته وحدت حوزه و دانشگاه " روز سه شنبه پنجم دی ماه سال جاری در دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی برگزار گردید. این نشست با حضور آقای دکتر صادق خزل پور رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمد غفاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه پاسداران ناحیه اسدآباد، حجت الاسلام و المسلمین مشتاقی مدیر حوزه علمیه برادارن و سرکار خانم عزیزی مدیر حوزه علمیه خواهران شهرستان اسدآباد، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی و طلاب حوزه علمیه برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین محمد غفاری ضمن تبریک وحدت حوزه و دانشگاه به بیان نکاتی در خصوص تعامل دانشگاه و حوزه پرداختند. ایشان اظهار داشتند: قبل از انقلاب اسلامی چیزی به نام وحدت حوزه و دانشگاه وجود نداشت و این دو نهاد تأثیرگذار به صورت جزیره ای عمل می کردند. با وجود این، تلاش های شخصیت های بزرگی نظیر آیت الله شهید مطهری، آیت الله شهید بهشتی و آیت الله شهید مفتح، موجب تقویت روابط بین دانشگاه و حوزه و در نهایت وحدت آنها شد. نتیجه این وحدت در انقلاب شکوهمند اسلامی خود را نشان داد. امروز حوزه و دانشگاه دارای رسالت مشترکی هستند و آن تحقق تمدن نوین اسلامی است.
سپس ایشان ضرورت تعامل و همکاری روزافزون دانشگاه و حوزه در خصوص مسئله امروز یعنی جنگ شناختی پرداختند و در این راستا به بیانات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) اشاره نمودند: " هر ملّتی که امروز در زمینهی این دانش های جدید (علوم شناختی و فنّاوریهای مرتبط با علوم شناختی) عقب بیفتد، سرنوشتش، سرنوشت آن ملّت هایی است که در آغاز انقلاب صنعتی عقب افتادند و سرنوشت شان شد استعمارزدگی، شد زیر دست بودن، شد فقیر ماندن، شد ذلیل شدن". " دشمن دنبال این است که بر مغزها تسلط پیدا کند. تسلط بر مغزها برای دشمن خیلی با ارزشتر از تسلط بر سرزمین هاست. اگر مغز یک ملتی را توانستند تصرف کنند آن ملت سرزمین خودش را دو دستی به دشمن تقدیم می کند. مغزها را باید حفظ کرد". بر این اساس در جنگ شناختی به سامانه های شناخت پایه نیاز داریم تا در جنگ شناختی ابزارهای مربوط به آن را داشته باشیم. در ادامه به مصداق های جنگ شناختی نظیر عملیات روانی، جنگ سایبری و مداخلات در زمینه های گوناگون نظیر آموزشی(سند 2030)، تربیتی(برنامه های ماهواره ای)، سبک زندگی و کژکارکردی در عملکردها و کارکردها اشاره نمودند.
در پایان، اساتید حوزه برادران و خواهران شهرستان اسدآباد به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با وحدت حوزه و دانشگاه و همینطور تعاملات روزافزون به خصوص در زمینه های فرهنگی پرداختند.