دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

برگزاری پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین



به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه، پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین با موضوع وعده صادق تبلور اقتدار و امید برای محور مقاومت و مردم غزه با تدریس استاد مهدی قاسمی در سالن جلسات شهید سلیمانی دانشگاه برگزار گردید.

پیش نشست همایش بین المللی ۷۵ سال اشغالگری در فلسطین با موضوع وعده صادق تبلور اقتدار و امید برای محور مقاومت و مردم غزه با تدریس استاد مهدی قاسمی مدرس عالی دوره های بصیرتی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان همدان، روز دوشنبه 10 اردیبهشت ماه سال 1403 در سالن جلسات شهید سلیمانی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این نشست آقای مهدی قاسمی به صحبت های دوایت آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا در سال 1952 در جمع فرماندهان نظامی اشاره کرد که سه توصیه مهم به آنها کرده است: 1) در روی کرۀ زمین، نقطه ای استراتژیک تر از ایران وجود ندارد. 2) نگذارید ایرانی ها به قدرت نظامی گذشتۀ خود برگردند. اگر این اتفاق بیفتد، آمریکا جای امنی برای ما نخواهد بود. 3) تاریخ را به دقت مطالعه کنید و عظمت ایران را ببینید. این توصیه ها نشان دهندۀ آن است که دشمنی آمریکایی ها با ایران، ریشه ای تاریخی و استراتژیک دارد. در واقع، تاریخ دشمنی آمریکایی ها با ایران به قبل از دوره جمهوری اسلامی ایران و شکل گیری محور مقاومت بر می گردد.
در ادامه افزودند: ایران در بازدارندگی نظامی و اقتدار نظامی، موفق ترین کشور بوده است. در حقیقت، کشور در حوزۀ امنیت به عنوان یکی از مهم ترین پایه های قدرت در جهان امروز، به سطح بازدارندگی رسیده است. سپس به طوفان الاقصی و تأثیرات راهبردی آن اشاره نمودند: استعفای مقامات ارشد رژیم صهیونیستی، اختلاف و چند دستگی و اختلاف در کابینه رژیم جعلی، احتمال فروپاشی کابینه، شکست رژیم جعلی در میدان نبرد و شکست طرح "کریدور هند، خاورمیانه، اروپا" از مهم ترین پیامدهای طوفان الاقصی است. اسرائیل برای فرار از این شکست و باتلاق غزه به دنبال گسترش درگیری به منطقه بود که بر همین اساس به کنسولگری ایران در سوریه حمله کرد. با وجود این، اشتباه محاسباتی آنها این بود که از قدرت ایران به اندازه کافی اطلاع نداشتند. عملیات وعده صادق ایران به قدری دقیق و هوشمندانه بود که تعجب تمام کارشناسان بین المللی را برانگیخته است. این عملیات سه پیام مهم داشت: 1) 72 ساعت قبل از حمله به کشورهای منطقه اطلاع داده شد. چرا که در این حمله قرار نبود مردم عادی و غیرنظامیان، آسیب ببینند. 2) فرودگاه و پایگاه نواتیم به عنوان یکی از محرمانه ترین و پیچیده ترین نقاط امنیتی روی زمین، با عملیات ترکیبی پهبادی، بالستیک و کروز مورد حمله قرار گرفت، جایی که از آن به کنسولگری ایران حمله شد. همچنین به پایگاه رامون حمله شد که از آنجا به مواضع حزب الله حمله می شد. در این عملیات از 170 پهباد، 100 موشک بالستیک و 30 موشک کروز استفاده شد. 3) پهبادها و موشک های ایران از پنج لایه امنیتی سنتکام و آمریکا، انگلیس و فرانسه عبور کردند تا به آسمان اسرائیل رسیدند. در آسمان اسرائیل هم از گنبد آهنین، فلاخن داوود و پیکان با موفقیت عبور کردند و پایگاه های نواتیم و رامون را هدف قرار دادند. وقتی امنیتی ترین مکان اسرائیل یعنی پایگاه نواتیم مورد هدف موشک ایران قرار می گیرد، هدف قرار دادن مکان های غیرنظامی و مردم کار آسانی برای ایران است. به واقع، ایران از دیوار حائل و نفوذناپذیرترین لایه های دستگاه های پیچیده امنیتی و اطلاعاتی غرب و اسرائیل به راحتی عبور کرد.
در ادامه در بیان مصادیق اقتدار ایران افزودند: 22 کشور منطقه و آمریکایی ها التماس می کردند که ایران به اسرائیل حمله نکند، اما ایران تصمیم مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) مبنی بر تنبیه متجاوز را اجرایی نمود. اقتدار امروز ایران را با وضعیت ایران در سال 1322 مقایسه کنید که استالین، چرچیل و روزولت بدون اجازه ایران و اطلاع شاه، کنفرانس تهران را برگزار کردند. در تاریخ به وضوح نوشته اند محمدرضاشاه برای شرکت در کنفرانس ناگزیر شد به محل سفارت برود اما در جریان کنفرانس، چرچیل و روزولت حاضر نشدند به دیدار شاه بروند و با وی تنها در محل سفارت دیدار کردند.
امروز گفتمان منطقه و جهان در خصوص ایران تغییر کرده است. معادلات منطقه به نفع ایران تغییر کرد و جایگاه ایران در آیندۀ منطقه بسیار پررنگ خواهد بود. ختم کلام آنکه امروز رویای آیزنهاور در عالم واقع، تعبیر شده است. همان طور که تمام رسانه های معتبر جهان اعتراف کرده اند پس از عملیات غرورآفرین وعده صادق، اقتدار ایران زنده شد، امپراتوری ایران زنده شده است و این امپراتوری، دنیا را خواهد لرزاند. اژدهای خفته ایران و تمدن کهن آریایی ایران با رنگ و بوی اسلامی زنده شده است.

 روابط عمومی دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی


تاریخ: ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ ۱۵:۰۲ | دفعات بازدید: ۲۴۰ بازدید




نظرات



ثبت نظر