دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

کارگاه «تبیین شاخص های بصیرت در مکتب سردار سلیمانی» با حضور سردار آبنوش در دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی برگزار شد



به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مورخ 11 دی ماه 1400 با حضور سردار آبنوش، فرمانده سپاه ناحیۀ اسدآباد، اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه و یاوران علمی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین، به نمانام شهر اسدآباد به عنوان پایتخت اندیشۀ بیداری اسلامی اشاره نمودند و نهضت مقاومت را برگرفته از تفکر مصلح شرق و اندیشه های مانای او در زمینه بیداری ملل مسلمان دانستند. در همین راستا، مکتب پرافتخار شهید سلیمانی و دستاوردهای بزرگ او را تکمیل کننده و استمرار بخش اندیشۀ بیداری اسلامی بیدارگر مشرق زمین دانستند و در تداوم آن مورد بررسی قرار دادند. در ادامه به نقش بصیرت افزایی در بستر اندیشۀ بیداری اسلامی اشاره نمودند. 

سپس سردار آبنوش به گام اول انقلاب، گام دوم انقلاب و شاخص های بصیرت اشاره نمودند. ایشان اظهار داشت در گام اول ، انقلاب به تثبیت و تحکیم رسیده است و اینکه درخت تنومند انقلاب به چنان جایگاهی رسیده که حتی دشمن در خیال خام خود نیز در اندیشه حذف آن نیست. در این راستا، دشمن به فکر آن است که چطور با انقلاب کنار آید. نتیجه آنکه در گام دوم انقلاب، ایران از حالت پدافندی به حالت آفندی درآمده است. بیانیه گام دوم را یک سند علمی، دقیق و هوشمندانه دانستند که نیازمند بررسی و تحلیل درست از جانب جامعۀ دانشگاهی کشور می باشد. در گام دوم باید بر دو هدف مهم متشکل از تربیت نیروهای انسانی کارآمد متناسب با اهداف انقلاب و تولید محتوای غنی در تراز جمهوری اسلامی ایران تمرکز نمود. ایشان ضمن تشکر از اقدامات دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی در زمینۀ تولید محتوا، فلسفۀ وجودی دانشگاه را در راستای اهداف وزین گام دوم انقلاب دانستند.

سپس به معنای بصیرت و شاخص های بصیرت اشاره و سه شاخص مهم را برای آن بیان نمودند. معنای بصیرت را دیدن ورای آنچه که ظاهراً مشخص است، دانستند. شاخص اول داشتن اطلاعات است، به این معنا که افراد باید در زمینه های مختلف نظامی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اطلاعات دقیق داشته باشند تا بتوانند درست گزینی کنند. سپس به شاخص دوم یعنی تجزیه و تحلیل درست اشاره کردند. به اعتقاد ایشان، شمار اندکی از افراد قدرت تحلیل دارند و می توانند داده های آماری را به تحلیل درست تبدیل کنند. در نتیجه بصیرت یک امر سخت است که همگان نمی توانند به آسانی آن را به دست آورند. برای پوشش این مشکل، شاخص سوم و نهایی را مطرح نمودند که همانا مقام معظم رهبری می باشد. ایشان اشراف اطلاعاتی و تحلیل دقیق را از مهم ترین ویژگی های مقام معظم رهبری دانستند که دوست و دشمن به آن اعتراف می نمایند. در نتیجه، نخبگان و مردم باید بیانات ایشان را نصب العین خود قرار دهند تا در فضای غبارآلود و مبهم وقایع و حوادث از فرو افتادن در ورطه انحراف در امان باشند.

 

 


تاریخ: ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ ۱۹:۱۰ | دفعات بازدید: ۱۴۶۹ بازدید




نظرات



ثبت نظر